Izy App

Innovativ mobilbasert teknologi – En enklere hverdag for leietaker og gårdeier

Morgendagens arbeidsplass​

Visjonen er å gjøre hverdagen enklere for både leietaker og gårdeier

Morgendagens arbeidsplass vil bli fullstendig digitalt tilpasset og 4Service har utviklet en ny og innovativ teknologi for eiendomsbransjen. Visjonen er å gjøre hverdagen enklere for både leietaker og gårdeier. Brukerne i et bygg tilbys en mobilbasert applikasjon med tilgang til relevante funksjoner og tjenester, basert på et omfattende økosystem relatert til Facility Services.

AVANSERT TEKNISK PLATTFORM​
Izy appen er basert på en meget avansert teknisk plattform som har full åpenhet for å tilknytte andre systemer via APIer. Appen er bl.a. fullt integrert med VISMA regnskap for overføringer og fakturering, NETS og Stripe for kortbetaling, samt avansert system for administrering av møtebooking og co-working. Mulighetene i utviklingen fremover er mange, bl.a. å bruke mobilappen for adgangskontroll.

FOR GÅRDEIERE​
Vår visjon er å forenkle kontor hverdagen til leietagere, samt gi gårdeier et godt verktøy for bedre kommunikasjon og service til sine leietakere. Appen er bygg spesifikk og kan leveres som white-label løsning. Skap et bedre «kontor liv» for dine leietakere ved bruk av ny teknologi å ta dem med på en reise inn i fremtiden. Det gir konkurransefortrinn.