Kontakt oss

Vil du bli kjent med oss og ta en uforpliktende prat, send oss en melding, så avtaler vi tid.

Vårt team

Iriz elsker ny kunnskap og ser på det de lærer som en mulighet til å tilegne seg nye egenskaper og nye ferdigheter

Petrus Eide

Partner

Petrus er en dyktig og svært kapabel innovasjonsrådgiver med en sjelden kombinasjon av forretningsteft og tekniske IT-ferdigheter, som gjør målsetninger om til planer som igjen kan settes til produksjon og matcher teknologimuligheter med forretningsbehov. Petrus er en oppfinnsom og lidenskapelige fagmann som er visjonær og inspirerende leder med polerte mellommenneskelige ferdigheter.

Petrus har lang erfaring med store komplekse prosjekter for de store norske selskapene der utfordringene har vært store. Petrus er meget aktiv innenfor sport som seiling, sykling, langrenn og alpint og har erfaring fra OL og VM prosjekter innenfor sport.

Mobil: (+47) 957 84 568

Ole Aabel

Partner

Ole er dedikert og engasjert i å finne løsninger for bedrifter som ønsker å utnytte de digitale mulighetene. Løfte kunnskap om bruk av data, hvor den digitale endringen ikke lenger er en “ting” men ett tankesett. Ole brenner for analyse og kundereisen i samspill med big data, sosiale medier, IOT og adferdsendringer.

Mobil: (+47) 984 21 606

Claus Seeberg

Partner

Claus er en seniordesigner som tenker nytt og ikke er redd for å utfordre det gamle og som oversetter idéer til konkrete produkter med ny innsikt og fokus på sluttbruker. Stikkordet er “Design thinking”, en menneske-sentrert tilnærming til innovasjon som bruker designers verktøykasse for å integrere behovene til mennesker, mulighetene for teknologi og kravene til suksess for virksomheten.

Claus har over tjue års erfaring med å drive egne reklamebyråer, N&S Reklamebyrå, CUBE Reklame and Fuel Express, med fokus på merkevarebygging. Har jobbet med kjente norske merker for kunder som: Orkla Brands, Weifa og Mills.

Mobil: (+47) 92 822 155

Lars Olav Gaden

Partner

Lars er erfaren og resultatorientert forretningsutvikler innen privat og offentlig sektor. Fokusert på å skape digital kultur og etablere verdi for kunder gjennom innovasjon. Digitalisering må være verdibasert og “people driven”. Lars jobber mye med analyse, API plattformer og strategisk IT prosjektledelse.

Mobil: (+47) 92 663 600

Jurij Davydov

prosjektleder

Jurij har jobbet mange år i den russiske IT-bransjen, og å lede IT-prosjekter er en stor lidenskap for ham. Den brede erfaringen hans har gitt ham kunnskap om teamorganisering og risikovurdering, og gjør at han tar utfordringer på strak arm. IT-bransjen utvikler seg raskt, så Jurij følger hele tiden med på den nyeste teknologien for å finne de beste løsningene for kunden. De uendelige mulighetene som finnes for forbedring er en stor motivasjonsfaktor for ham.

Sandhya Mahat

Tech Lead

Sandhya har vært aktiv i agile programvareutvikling for ulike nettbaserte applikasjoner og nettsider. Hun er spesialisert på front-end (HTML, CSS / SASS / LESS, JavaScript, React.js, Redux) samt back-end (Node.js, MySql). Idag er Sandhya Tech Lead hos Iriz. Hun er ansvarlig for å veilede prosjektets tekniske visjon for Iriz. Hennes kjerneoppgaver omfatter broskapende kommunikasjon mellom interessenter og utviklere.

Lurer du på noe eller vil bare ta en kopp kaffe sammen med oss,
send oss en melding!