Vi er med på å endre facility services

Vi er med på å endre facility services

Det er snart ett år siden vi kom ut med den første app-en for 4Service. Siden da har det skjedd veldig mye. Vi har nå lansert 15 app-er for kontorbygg der 4Service drifter sine service tjenester. Teknologien brukes i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. Izy-App, skal gjøre det navnet tilsier, gjøre hverdagen enklere.

Hovedfunksjoner i app-en er lunsjbetaling, kjøp av varer og tjenester, bestilling av møtemat og møterom. Du kan finne ut mer om app-en på https://izy.as/

Vi leverer mer enn en app, vi bidrar med å designe hele tjenesten fra start til slutt. Iriz og 4Service markedsfører app-en, vi er tilstede på lansering i hvert bygg der vår Support-Team introduserer app-løsningen til nye brukere. Vi gir også opplæring på hvordan app-er skal brukes for best brukeropplevelse og har alltid ett tilgjengelig Support-Team.

Vi jobber med å tilfredsstille kundens behov, samtidig som vi hører på våre kjære app-brukere. Brukerne har hjulpet oss mye med gode tilbakemeldinger på hvordan vi kan forbedre app-en. Dette kaller vi bruker sentrert design.

Vi i Iriz elsker ny teknologi og vi har testet forskjellige løsninger bla. beacons og NFC-skann på ulike bygg. Ny teknologi kan være utfordrende, men det vi setter stor pris på er å finne en løsning hvor sluttbrukere raskt adopterer teknologien og det blir en naturlig del av hverdagen.

Vi jobber nå med design og utvikling av ny funksjonalitet og gleder oss til nye lanseringer.

Takk til 4Service for tilliten. Sammen kan vi skape enda mer!

Del artikkelen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin